ნამცხვარი

შაქრის სიროფი

ატამი – 400.00 გ

მარილი

გამაფხვიერებელი

ვანილი

ფქვილი – 0.80 კგ

მარგარინი – 250.00 გ

სოდა – 10.00 გ

მაწონი – 400.00 გ

შაქარი – 0.50 კგ

კვერცხი – 5.00 ც

ტაბულა

მომზადების წესი

1. 5 კვერცხი და 2,5 ჭიქა შაქარი კარგად ამოიყვანეთ მიქსერით. დაუმატეთ 250 გრ გამდნარი კარაქი ან მარგარინი, 1 ქილა მაწონი 1 ჩკ სოდით, 1 სკ გამაფხვიერებელი, ვანილი, 1/4 ჩკ მარილი და 4-5 ჭიქა ფქვილი. მოზილეთ ფაფუკი ცომი.

2. ჩაასხით ცომი ფორმაში და ზემოდან მოაწყვეთ დაჭრილი ატმები. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე.

3. სანამ ცხობას დაასრულებთ, თავზე მოასხით შაქრის სიროფი და კვლავ შედგით ღუმელში. ასე “პეროგი” უფრო ოქროსფერი და სასიამოვნოდ ნამიანი გამოდის.

4. სიროფი: აადუღეთ 100 გრ წყალი, ჩაყარეთ 150 გრ შაქრის ფხვნილი, ადუღეთ 10-15 წთ.

Published in ბლოგი
იცოდი რომ? შენ შეგიძლია გამოაქვეყნო შენი საინტერესო ბლოგ პოსტები NETSHOP -ის სოციალურ პლატფორმაზე და გამოიმუშაო NET ქულები შენს მიერ შექმნილი კონტენტით. გამომუშავებული NET ქულებით კი შეგიძლია შეიძინო სხვადასხვა სახის პროდუქტები NETSHOP -ის პარტნიორ მაღაზიებში, გადაიხადო კომუნალური გადასახადები, შეავსო მობილურის ბალანსი და ა.შ...

კომენტარები

ვუი, Gift ები ამოგეწურა

როგორც ჩანს ანგარიშზე აღარ გაქვს Gift ები. იმისათვის რომ კვლავ შეძლო სხვებისთვის Gift ების გაგზავნა შეგიძლია შეიძინო სასურველი რაოდენობის Gift ები შენი NET ქულებით

ნამცხვარი

ჯგუფის შექმნა

შეტყობინებები

პროფილის რედაქტირება