კურკუმა – რას შეიცავს….
👉კურკუმა ერთერთი ეფექტური საკვები დანამატი👌
🇮🇳მისი ისტორია ინდოეთიდან იწყება,ინდოელებისათვის ერთერთი საყვარელი სანელებელია,რომელიც დიდი პოპულარობით სარგებლობს,როგორც სასარგებლო და სამკურნალო სანელებელიი.
✔️ის 1მ მცენარეა,ხოლო სანელებლად გამოიყენება მხოლოდ მისი ფესვები🌿
✔️მას აქვს ანთების საწინაღმდეგო მოქმედება,ის ერთერთი ძლიერი ანტიოქსიდანტია.
✔️ის კარგად იხსენება ცხიმებში,ამიტომ სასურველია ცხიმიან სურსათთან ერთად მივიღოთ.
✔️აუმჯობესებს ტვინის ფუნქციონირებას,ამცირებს ტვინის დაავადების რისკებს.
✔️აუმჯობესებს მეხსიერებას
✔️ამცირებს გულის დაავადების რისკებს.
✔️ამცირებს კიბოს დაავადების რისკებს(საჭმლის მომნელებელი სისიტემის,ნაწლავების კიბო).
✔️არის ასევე ერთერთი ანტიდეპრესანტი.
🏪რელიზაციის დროს გვხვდება,როგორც ფესვების სახით,ასევე დაფქვილი ფქვილის სახლით.
🧑🍳გამოყენების წესი:უკვე მზა სადილებს შეგიძლიათ მოაყაროთ,როგორც დამატებითი სანელებელი,ის სასარგებლო არის პიპილთან ერთად.🧂
🧾ენერგეტიკული ღირებულება:
100 გრამი კურკუმა შეიცავს 354 კკალორია/1479კჯოული
✅ვიტამინები: B, B1, B2, B3, B6, B9, C, E, K
☑️მინერალები: ცინკი, სელენი, სპილენძი, მარგანეცი, რკინა, ფოსფორი, ნატრიუმი, მაგნიუმი, კალციუმი, კალიუმი
✅ასევე შეიცავს ეთერზეთებს, ბუნებრივ საღებავს და კურკუმინს.
#სურსათისუვნებლობა
#სასარგებლოპროდუქტიკურკუმა,
ნინ რა კარგია გნახეთ🍾🍷